Kantinen på Sct. Jørgens Skole

Kantinen på Sct. Jørgens Skole bruges dagligt af mange børn og voksne på skolen. Kantinen er åben i 10-pausen kl. 9.30-10.00 og i spisefrikvarteret kl. 11.30-12.

Derudover er der åbent med begrænset udvalg i eftermiddagspausen kl. 13.45-14.00 alle dage undtagen onsdag.

Det er skolens elever, der står for salget i kantinen.

Der produceres mad fra bunden med stor vægt på kvalitet, sund mad og økologi.

Kantinen indgår desuden i skolens inklusion – det vil sige, at der i perioder kan være elever med i produktionen i nogle aftalte timer om ugen.

Som et ekstra tilbud til skolens elever i 4.-9. klasse tilbyder kantinen morgencafé til elever, der ikke har fået morgenmad hjemmefra, eller som har brug for en snak inden skolestart.

Når tiden tillader det, leverer kantinen derudover mad til f.eks. receptioner på skolen og censorfrokost ifm. skolens prøver i juni.

Kantinen er kontantfri, og der kan kun betales med betalingskort.

Se den aktuelle menuplan.
Se gældende prisliste.

Kantinen i billeder: