Kommunikation

Vi betragter en god dialog mellem skole og forældre som en vigtig del af skolens arbejde. Som en konsekvens af den nye folkeskolereform skal forældre kontakte lærerne i deres arbejdstid på skolen.

På Sct. Jørgens Skole er målet, at alle forældre er på ForældreIntra. Størstedelen af skolens kommunikation sker herigennem, og det er derfor vigtigt, at alle løbende åbner ForældreIntra (det er muligt at modtage advisering på mail, når der er nyt på ForældreIntra). En del kommunikation egner sig dog ikke til at være skriftlig, så her vil telefonsamtaler eller et møde være den bedste mulighed.

Beskeder på ForældreIntra fra forældre besvares inden for to arbejdsdage. Det sker mindst med en kvittering for modtagelsen samt oplysning om, hvornår eller hvordan det endelige svar kommer.

De klasseansvarlige vil orientere om, hvordan og hvornår de kan træffes på telefon. Vi anbefaler, at Intra bruges til at aftale tidspunktet.

Forældremøder og arrangementer vil kunne foregå efter kl. 17, men i det omfang, det er muligt og giver mening, vil vi prøve at lægge det så tidligt på dagen, som det er muligt. Skole-hjem-samtaler vil som udgangspunkt ligge før kl. 17.

Se manual til ForældreIntra her.